joi, 29 iulie 2010

Vacanta de vara la Rosia Montana

ACTUALIZARE 02.08 – Toate locurile au fost ocupate. Mulţumim tuturor pentru interesul acordat şi sperăm că nu se vor supăra cei pe care nu i-am mai putut primi. Ne vedem la FânFest. Rezervările pentru FânFest se pot face aici.
ACTUALIZARE 30.07 – Nu mai sunt locuri disponibile in Vacanta de 10 zile.
Ai auzit de Rosia Montana: vestigii romane, biserici seculare, monumente naturale... si oameni. Oameni care, asemenea motilor lui Avram Iancu, se lupta pentru a-si pastra pamantul, identitatea si natura.
Nu sunt doar cuvinte. Este realitatea pe care rosienii o traiesc in fiecare zi, de 15 ani. Vino sa ii cunosti pe cei care au pornit campania Salvati Rosia Montana. Vino sa asculti povestea lor, chiar de la ei. Vino sa organizezi alaturi de ei FanFest 2010.
Vino 10 zile la Rosia Montana, in perioada 7-16 august 2010.


Transport Cazare Masa Oferta
Voluntar DA DA DA 300 lei
Voluntar NU DA DA 250 lei
Turist DA DA DA 450 lei
Turist NU DA DA 400 lei

Inscrierea se face pe mail la VizitatiRosiaMontana@yahoo.com
in perioada 13 iulie - 31 iulie 2010, ora 12. Voluntarii au prioritate, in fata turistilor. Numarul de locuri pentru voluntari este limitat la 15. Actualizare 26 iulie - mai sunt libere 5 locuri.
Cazarea se face la localnici, in pensiuni agroturistice de doua sau trei camere, cu toaleta si baie in casa la comun.
Transportul se face cu automobilul pe ruta Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Rosia Montana si retur sau Bucuresti - Brasov - Sibiu - Alba Iulia - Rosia Montana si retur.
Noi, initiatorii ofertei, nu avem vreun castig material. Facem acest lucru din placere si pentru lucrurile in care credem. Vom arata prin exemplul nostru si al dumneavoastra ca turismul este o solutie la Rosia Montana.

3 comentarii:

  1. super tare.,. dai bani ca sa fi voluntar si sa bagi munca::)) imi place:D

    ce poti sa faci in RM timp de 10 zile.. ce poti vedea.. ca sa stai ocupat 10 zile..?! si ce masa iti poate oferii cineva daca costul total pe zi este de 40 lei / pers?

    ahh si e pensiune dar are baia la comun.. yummi.. ce mult imi place ca dimineata sa stau la coada la toaleta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca ai citit anuntul cu atentie.
    Si nu cred ca ai citit gramatica de clasa a sasea cu atentie ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba ca dai prea putini bani, ba ca de ce dai bani ca sa fii voluntar. Pai cum vrei sa traiesti pe acolo, cu bani de la Monopoly? :))

    Ai fost la RM ca sa presupui ca nu ai ce sa faci 10 zile?

    Si sa nu uit, scuze eterne pentru ca inca nu am construit pentru tine un hotel de 5 stele la RM, ca nu cumva sa astepti la coada la buda.

    RăspundețiȘtergere