vineri, 17 iulie 2009

Vizitati Rosia Montana!

Comunicat de presa
Vizitati Rosia Montana!


Suntem tineri din diferite orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj sau Brasov. Ne-am cunoscut pe internet si avem in comun un simbol: Rosia Montana. Un simbol al demnitatii celor care se opun distrugerii celei mai vechi localitati din Romania si un simbol al resemnarii celor care sustin disparitia “actului de nastere al poporului roman”.

Suntem parte a celor intrebati obsesiv ce vor sa faca cu faimoasele patru miliarde de euro… care nu exista. Noi refuzam raspunsul la aceasta intrebare absurda si va spunem ce avem deja: patru masive muntoase cu un peisaj superb, un ecosistem extraordinar si vestigii arheologice unice in lume.

De aceea, mergem sa descoperim adevarata Rosie Montana: ne cazam la localnici si aflam direct de la rosieni cum ar trebui sa arate viitorul zonei. Mergem sa organizam activitati de promovare turistica si sa ne bucuram de natura de cinci stele. Mergem sa aratam ca pentru noi Rosia Montana nu este o moda, ci un loc ce merita pastrat cat timp va exista Romania si cat timp cuvantul demnitate va face parte din vocabularul romanesc.
Veniti cu noi. Salvati Rosia Montana... Vizitati-o!


Intiativa "Vizitati Rosia Montana"
http://groups.yahoo.com/group/VizitatiRosiaMontana/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu